Nieuws

Nieuw

Corona

Beste klant Vanwege een algehele lockdown waarmee iedereen nu weer mee te maken krijgt, moet ik helaas alle afspraken opschorten tot 14 januari 2022. Wel kun je een kadobon of produkten bij mij bestellen en afhalen of ik bezorg ze bij jou thuis. In deze heftige tijd wil ik je, ondanks alles warme kerstdagen enMeer lezen over “Corona”

Fruitzuurbehandeling

Heeft u last van acne, onzuivere huid, grove poriën, rimpels of is uw huid dof en grauw? Dan is een fruitzuurbehandeling een ideale behandeling om uw huid eens lekker op te frissen. Een fruitzuurbehandeling geeft u snel weer een fris, strak, stralend en gezond uiterlijk. De fruitzuren die ik gebruik zijn glycozuur behandelingen. Het voordeelMeer lezen over “Fruitzuurbehandeling”

Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. De massage activeert de celvernieuwing. Hierdoor krijgt de huid een betere doorbloeding. De huid wordt steviger en krijgt een jonger aanzien. De bindweefselmassage is toepasbaar als losse behandeling of in combinatie met een huidverbeterende/verzorgende behandeling. In kuurbehandeling in geval van specifieke huidproblemen of klachten. Hoe werkt een bindweefselmassage?Door deMeer lezen over “Bindweefselmassage”

Nieuwe behandeling: Microdermabrasie

Bij microdermabrasie worden steriele microkristallen op de huid gespoten.Deze microkristallen zorgen ervoor dat dode huidcellen loskomen. Door een speciaal vacuumsysteem worden deze dode huidcellen gelijk afgevoerd. Het is een mechanische peeling. Uw huid wordt als het ware  ”gezandstraald”, een intensievere behandeling dan een scrub of peeling. Doordat er een dun laagje huid verwijderd wordt, wordenMeer lezen over “Nieuwe behandeling: Microdermabrasie”

Dermashaper

Om het verouderingsproces te vertragen moet de produktie van collageen en elastine gestimuleerd worden. De doorbloeding in de huid moet ook gestimuleerd worden. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbeterd. De dermashaper heeft 4 functies: Spierstimulatie; verslapte spieren worden verstevigd, de huid wordt strakker en er ontstaat een betere doorbloeding.Meer lezen over “Dermashaper”

Neoderma

Neoderma (ook wel de ‘nieuwe huid’ genoemd), is een exclusieve lijn voor huidverzorging. Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kan bij vele problemen de huid behandeld worden.De kruiden zijn vrij van minerale oliën, lanoline en kruidenextracten en het produkt is tevens dierproefvrij.


%d bloggers liken dit: