Nieuws

  • Fruitzuurbehandeling

    Heeft u last van acne, onzuivere huid, grove poriën, rimpels of is uw huid dof en grauw? Dan is een fruitzuurbehandeling een ideale behandeling om uw huid eens lekker op te frissen. Een fruitzuurbehandeling geeft u snel weer een fris, strak, stralend en gezond uiterlijk. De fruitzuren die ik gebruik zijn glycozuur behandelingen. Het voordeelMeer lezen over “Fruitzuurbehandeling”

  • Dermashaper

    Om het verouderingsproces te vertragen moet de produktie van collageen en elastine gestimuleerd worden. De doorbloeding in de huid moet ook gestimuleerd worden. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbeterd. De dermashaper heeft 4 functies: Spierstimulatie; verslapte spieren worden verstevigd, de huid wordt strakker en er ontstaat een betere doorbloeding.Meer lezen over “Dermashaper”

  • Neoderma

    Neoderma (ook wel de ‘nieuwe huid’ genoemd), is een exclusieve lijn voor huidverzorging. Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kan bij vele problemen de huid behandeld worden.De kruiden zijn vrij van minerale oliën, lanoline en kruidenextracten en het produkt is tevens dierproefvrij.
%d bloggers liken dit: